torstai 3. joulukuuta 2015

Piti tulla hillittyä...

Kynsistä nimittäin. Kävin alkuviikosta kynsihuollossa ja mulla oli vakaat suunnitelmat että nyt tulee hillityt ja tyylikkäät kynnet, ehkä ranskikset jollain pienellä timantilla vaikka nimettömissä. No suunnitelmahan ehti muuttua kun pääsin tuoliin istumaan. Tuli hopeaa, blingiä ja timanttia. Ja tietysti jokaiseen kynteen :)
Usein katson kynsien mallin jo valmiiksi Pinterestistä, jonka näytän sitten kynsihuoltajalle. Helpottaa meidän kummankin hommaa. Pinterest on kyllä varsinainen aarreaitta aiheeseen kuin aiheeseen liittyen.


Tällä viikolla olen viettänyt lähinnä aamupäivät kotona ja illat työpaikalla. Tykkään näistä vaihtelevista viikoista. Välillä on ihan parasta juoda aamukahvia yksin hiljaisessa talossa ja fiilistellä kynttilänvalossa sekä käydä rauhassa aamulenkillä.Päälle on valikoitunut tällä viikolla ihan perussettiä. Farkkua ja neuletta, käytännöllistä ja lämmintä. Syksyllä ja talvella huomaan, että muut paidat seisoo kaapissa ja yhä useammin päälle tulee kiskottua neuletakki tai neulepaita ja mielellään vielä joku huivi.Koruina mulla on usein hopeanväriset sydämet ja infinity-riipus. Ranteesta löytyy yleensä aina love-bracelet ja kello. Ilman näitä ei vaan pysty lähtemään mihinkään, niin tottunut niihin on.Ostin viime viikolla ekan hyasintin ja alkuviikosta se viimein aukeni. Tykkään hyasintin tuoksusta ja mulle se tuo aina joulun mieleen. Aloin jo katselemaan valmiiksi, mihin kaikkiin astioihin niitä voisi laittaa... Ulkonakin säilyvät nätteinä pitkään.terveisin
                                                     Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua